Centrumsklinikken

Centrumsklinikken ble etablert i 1997. Klinikken er et fysikalsk institutt med fem medarbeidere; en manuellterapeut og fire fysioterapeuter og sekretær i 50% stilling.

Tre av oss har driftstilskuddsavtaler med Tromsø kommune. Vi har mye erfaring og har opparbeidet oss en bred klinisk kompetanse over mange år. Centrumsklinikken ligger sentralt plassert i Helsehuset i Sjøgata midt i Tromsø sentrum i hyggelige og romslige lokaler. Det er meget god tilgang på offentlig kommunikasjon. Nærmeste parkering er kaia ved Steakers/Pastafabrikken eller parkeringsanlegget i tunnelen.

Centrumsklinikken har fysioterapeuter både med og uten refusjonsavtale med Helfo.

Akutte plager
Vi tilbyr akutt timer.

Helprivat fysioterapi
Vi har to fysioterapeuter som jobber uten offentlig refusjonsavtale ved Centrumsklinikken.  Du kan alltid få rask time hos fysioterapeut uten refusjonsavtale. Betalingen av denne behandlingen er privat, gjennom forsikring eller arbeidsgiver. Helprivat fysioterapi medfører ikke vesentlig større egenandeler enn konsultasjon hos fysioterapeut med refusjonsavtale. De helprivate egenandelene kan ikke føres på egenandelskort.

Vi på Centrumsklinikken gjør vårt ytterste for å gi pasientene best mulig oppfølging. Dette gjør vi blant annet ved å kun ha fokus på en pasient om gangen.

Marita Austlid

Sekretær

77 68 08 00

Kjersti Strand

Manuellterapeut med driftsavtale

77 68 08 00

Sten Filip Ludviksen

Spesialist i nevrologisk fysioterapi med driftsavtale

77 68 08 00

Stig Riise

Fysioterapeut med driftsavtale

77 68 08 00

Andreas John Olaussen

Fysioterapeut, helprivat

77 68 08 00