Centrumsklinikken

Centrumsklinikken ble etablert i 1997. Klinikken er et fysikalsk institutt med fem medarbeidere; en manuellterapeut og fire fysioterapeuter og sekretær i 50% stilling.

Tre av oss har driftstilskuddsavtaler med Tromsø kommune. Vi har mye erfaring og har opparbeidet oss en bred klinisk kompetanse over mange år. Centrumsklinikken ligger sentralt plassert i Helsehuset i Sjøgata midt i Tromsø sentrum i hyggelige og romslige lokaler. Det er meget god tilgang på offentlig kommunikasjon. Nærmeste parkering er kaia ved Steakers/Pastafabrikken eller parkeringsanlegget i tunnelen.

Centrumsklinikken har fysioterapeuter både med og uten refusjonsavtale med Helfo.

Akutte plager
Vi tilbyr akutt timer.

Helprivat fysioterapi
Vi har to fysioterapeuter som jobber uten offentlig refusjonsavtale ved Centrumsklinikken.  Du kan alltid få rask time hos fysioterapeut uten refusjonsavtale. Betalingen av denne behandlingen er privat, gjennom forsikring eller arbeidsgiver. Helprivat fysioterapi medfører ikke vesentlig større egenandeler enn konsultasjon hos fysioterapeut med refusjonsavtale. De helprivate egenandelene kan ikke føres på egenandelskort, tak 2 hos NAV.

Vi på Centrumsklinikken gjør vårt ytterste for å gi pasientene best mulig oppfølging. Dette gjør vi blant annet ved å kun ha fokus på en pasient om gangen.

Sekretær

Marita Austlid

Manuellterapeut

Kjersti Strand

Spesialist i nevrologisk fysioterapi

Sten Filip Ludviksen

Fysioterapeut

Stig Riise

Fysioterapeut

Jorid Johansen

Fysioterapeut

Tom Erik Richardsen

Fysioterapeut

Andreas John Olaussen