Centrumsklinikken

Centrumsklinikken ble etablert i 1997. Klinikken er et fysikalsk institutt med seks medarbeidere; en manuellterapeut og fem fysioterapeuter.

Tre av oss har driftstilskuddsavtaler med Tromsø kommune. Vi har mye erfaring og har opparbeidet oss en bred klinisk kompetanse over mange år. Centrumsklinikken ligger sentralt plassert i Helsehuset i Sjøgata midt i Tromsø sentrum i hyggelige og romslige lokaler. Det er meget god tilgang på offentlig kommunikasjon. Nærmeste parkering er Kaia ved Steakers/Pastafabrikken eller parkeringsanlegget i tunnelen.

Centrumsklinikken har fysioterapeuter både med og uten driftstilskudd med NAV. For å utløse refusjon av utgifter fra NAV må du til fysioterapeut med refusjonsavale, og du må ha henvisning fra lege, manuellterapeut eller kiropraktor.

Akutte plager
Ved akutte plager kan du ta direkte kontakt med vår manuellterapeut for akutt vurdering.

Da det offentlige tilbudet innen spesialisert rehabilitering i Tromsø for tiden har lav kapasitet prioriteres pasienter med behov for opptrening etter større ortopediske skader og operasjoner til terapeuter med offentlige avtaler.

Helprivat fysioterapi
Vi har to fysioterapeuter som jobber uten offentlig refusjonsavtale ved Centrumsklinikken. Hos disse terapeutene trenger du ikke henvisning. Du kan alltid få rask time hos fysioterapeut uten refusjonsavtale. Betalingen av denne behandlingen er privat, gjennom forsikring eller arbeidsgiver. Helprivat fysioterapi medfører ikke vesentlig større egenandeler enn konsultasjon hos fysioterapeut med refusjonsavtale. De helprivate egenandelene kan ikke føres på egenandelskort, tak 2 hos NAV.

Vi på Centrumsklinikken gjør vårt ytterste for å gi pasientene best mulig oppfølging. Dette gjør vi blant annet ved å kun ha fokus på en pasient om gangen.

Kjersti Strand

Manuellterapeut

Stig Riise

Fysioterapeut

Stein Filip Ludviksen

Spesialist i nevrologisk fysioterapi

Tom Erik Richardsen

Fysioterapeut