Redcord – raskere bra – langvarig bedring!

Studier viser at hjernen begrenser signalstrømmen til enkelte muskler ved smerte og/eller inaktivitet. Dette nedsetter samspillet mellom muskelgruppene og kan tvinge andre muskler til å jobbe «overtid». Dette vil igjen medføre stivhet, vedvarende smerte og nedsatt funksjon.

Redcord har utviklet en ny behandlingsmetode for muskel- og skjelettplager – Neurac. Målet er å aktivere de deaktiverte musklene og gjenopprette normal funksjon. Dette kan gi umiddelbar smertelindring fra akutt eller kronisk smerte, ofte etter kun én behandling.

Redcords kunnskap og utstyr blir også brukt som en effektiv metode for funksjonell stryketrening og skadeforebygging blant så vel mosjonister som toppidrettsutøvere.
Neurac slyngebehandling
Redcord tilbyr en ny og oppsiktsvekkende behandlingmetode for muskel- og skjelettplager som kalles Neurac (nevromuskulær aktivering).

Målet er å aktivere inaktive og svake muskler, redusere belastning på øvrig muskulatur og derved oppnå smertelette og funksjon. Behandlingsformen består av spesialutviklede øvelser og teknikker utført i Redcord slynger, og har vist å kunne oppnå umiddelbar effekt og langvarig bedring for en lang rekke vanlige plager.
Slyngetrening – Bedre trening på kortere tid!
Slyngetrening i Redcord er en ny form for styrketrening som er meget effektiv for å trene både støttemuskulatur og bevegelsesmuskulatur for å:

1. Øke funksjonell muskelstyrke og -utholdenhet
2. Bedre koordinasjonen og balanse
3. Forhindre og forebygge skader

Trening i slynger gjør at kroppen må stabilisere samtidig som du gjør styrkeøvelser. Slik trenes muskelsamspillet, helt fra de innerste, små støttemusklene til de store, synlige musklene. Dette er det vi kaller funksjonell styrke. En økt på bare 10 minutter daglig kan i magne tilfeller være nok til å gi oppsiktsvekkende gode resultater.

Slyngetrening i Redcord er:
• Lett å tilpasse alle treningsnivå – fra enkel mosjon til toppidrett
• Veldig tidseffektivt – bedre resultater på kortere tid!
• God trening for alle, uansett alder og fysisk form
Mange norske toppidrettsutøvere bruker i dag slyngetrening i Redcord som sin eneste form for styrketrening.

For mer informasjon se www.redcord.no